Harmony Bånd

Jeg har lenge håpet at noen skulle lage gode bånd, et verktøy mot en hund i balanse. Jeg har sett for meg hvordan de skulle være, men ingen har klart å matche akkurat det. Da jeg var i USA på kurs, fikk vi et bånd, som jeg virkelig har digget å bruke og det har vært i bruk nesten hver dag i snart 3 år. Både på mine egne hunder og klient hunder.

Da jeg hadde klienter i starten av januar som trengte et godt verktøy på sin reise mot en balansert hund, kjente jeg at tiden var inne for å handle på det jeg har sett for meg i mange år.

Å slik ble Harmony bånd til!

Gjenbruk av brukte klatre tau, fordi jeg tenker at vi har allerede så mye ressurser her på jorda i dag, som kan få nytt liv. Ideen er bygd videre på båndet som jeg digger med egen vri i enden.

Jeg opplever disse båndene både gode for hunden og godt for mennesket å holde i. De er laget uten løkke i enden med tanke på å ha et bånd som brukes i utviklingen hvor hunden etterhvert kan gå løs ved vår side. Det at de er uten løkke gjør at de glir lett med.

Dette er et verdifullt verktøy når vi bruker det med bevissthet. Det er energien vi leder med som avgjør hvordan hunden opplever vår måte å veilede på. Så sørg alltid for å led med hjertet, hvor respekt, tillit og rettferdighet regjerer.

Under finner du beskrivelse, priser og bilder av de forskjellige fargene som tilbys. Bestilling kan gjøres til line@hundogharmoni.com eller komme innom ved avtale. Det sendes mot frakt kostnader.

Harmony Sun 161 cm, 250kr

Harmony Rainbow 161cm, 250kr. Dette båndet finnes også i lengre versjon ca 4 m, 400kr , kun få.

Harmony Ocean 161cm, 250kr.

line@hundogharmoni.com