Blogg

Personlig veiledning

Hva skal til for at du lever det livet som er ment for deg?

Svarene på dette er selvfølgelig ikke noe jeg vet. Men du selv besitter svar på akkurat det du trenger i din sjel, for å gjøre de endringene du trenger eller ønsker. Vi har alle forskjellige ressurser og forskjellige måter å lære og gjøre på. Vi skal også lære dypere lærdommer som er helt unike for… Fortsett å lese Hva skal til for at du lever det livet som er ment for deg?

Personlig veiledning

Vi kan skape den verden vi ønsker, men vi må først starte med oss selv.

Nelson Mandela sa en gang : Først må du være ærlig med deg selv. Du kan aldri ha innvirkning på samfunnet hvis du ikke har endret deg. Reisen innover i meg selv har vært noe av det mest skremmende og utfordrende jeg har valgt noen gang. Det er rart med det men jeg ble liksom… Fortsett å lese Vi kan skape den verden vi ønsker, men vi må først starte med oss selv.

Uncategorized

Let love spread it’s wings and fly where it’s needed.

Hvorfor jeg jobber som jeg gjør, med fokus på at mennesker skal bli bevisst egen energi og gjøre nødvendige endringer i seg selv først? Fordi når vi mennesker opplever utfordringer i våre omgivelser, så er det et speil på våre indre utfordringer. Vi kan bli trigget av andre mennesker eller situasjoner, men når vi er… Fortsett å lese Let love spread it’s wings and fly where it’s needed.

Uncategorized

Medisiner, psyke, bearbeide, følge hjerte og manifestere drømmer❤️

I anledning for denne dagen, verdens psykisk helse dag, ønsker jeg å dele mine erfaringer med medisiner og det å slutte. Sjelen vår bærer våre drømmer,lidenskap og kall, og jeg erfarer at det kommer som en belønning for all innsats når vi lytter til hjerte og tar valg basert på kjærlighet til oss selv. Jeg… Fortsett å lese Medisiner, psyke, bearbeide, følge hjerte og manifestere drømmer❤️

Uncategorized

Historien om en hund som kom og dro med kjærlighetsfull lærdom.

Det er takket være andre mennesker/sjeler vi lærer lærdommer vi trenger for å utvikle oss. I mitt tilfelle gjelder dette også dyr, siden jeg har dette nært i mitt liv og som lidenskap. Takket være de vi møter på vår vei kan vi utvikle oss, når vi velger å se gavene. For det er fullt… Fortsett å lese Historien om en hund som kom og dro med kjærlighetsfull lærdom.