Klienters erfaringer

Line har en helt unik og fantastisk måte å hjelpe og veilede hund og menneske på, der hun ser hvilket potensiale man har og ikke fokuserer på hva man ikke får til. 
Jeg har lært og erfart så utrolig mye, og jeg har knyttet sterkere bånd med hunden min. Zara har fått en annen tillit og respekt for meg og jeg har lært hvordan jeg bedre kan få støtte fra hunden når jeg trenger det. 
I forhold til med selv og egne følelser og utfordringer har Line veiledet meg og hjulpet meg til å bli sterkere i den jeg er, og hun har vist meg at det å være litt ekstra sensitiv og føle mye på det man har rundt seg ikke er noe negativt men en styrke som jeg må ta vare på og kunne bruke når jeg trenger det, og at denne styrken kan gi meg bedre kontakt med hunden min.
Line har en unik ro og balanse som smitter over og når man er med henne får man en slags pause fra hverdagen og kan fokusere på det man virkelig trenger å bruke tid på. Jeg og Zara er så utrolig takknemlig for alt vi har lært så langt, og vi gleder oss til å fortsette videre med veiledning i balanse.
-Emma og Zara 🙏❤

Line har en unik evne til å se hund og menneske for den vi er, og hva som bor i oss. Hundene er fantastiske læremestere og speiler oss. 

Ved å arbeide med tillit, respekt og kjærlighet  til meg selv og omgivelsene, har samspillet mellom meg og min hund  hatt en helt fantastisk utvikling. 

Det har vært en gave å møte deg på vår reise Line. 

Leo og jeg er så takknemlig for din visdom/veiledning og inspirasjon til å hente frem/nyttiggjøre de ressursene vi har iboende. 

Gleder meg til fortsettelsen videre på veien til balanse ❤

-Lene Faannessen

Jeg er takknemlig for at du tok meg imot med åpne armer og kjærlighet da jeg mannet meg opp og meldte meg på kurset ditt ‘Hund i balanse’.

Det har vært/er begynnelsen/fortsettelsen på min reise for å bli mer bevisst min egen energi.

Som eier av en høysensitiv hund er det til tider utfordrende å trene henne når jeg selv gjør alt jeg kan for å holde følelser inne.

Det er jo jeg som må komme i balanse for å få et godt samarbeid med min egen hund.

Det er mange år med negative opplevelser og fortrenging av følelser som skal bearbeides og det er veldig skummelt. Gamle mønster er trygge og gjenkjennelige og veldig lette å trekke seg tilbake til.

For meg har du alltid vært en mentor. Helt siden vi møttes første gang på kurs i DHK. Din intuitive evne til å se hva som trengs for å ’trene’ (i mangel på et bedre ord) menneske og hund er unik, Line.

Tenk så heldige vi er Line, som får ha disse vakre individene i vårt liv. Og jeg er så takknemlig for at du har vært en del av prosessen for meg med det å jobbe med hunder.

Takk Line, for at du har valgt å hjelpe meg å bli mer bevisst. At din sti er kjærlighet, til deg selv, til andre og ikke minst til hunden.

I dyp takknemlighet,

-Torill Sander

I utgangspunkt er jeg en som ikke har hatt en tilknytning eller har erfaring til/fra spirituell tilnærming og har heller ikke vært særlig bevisst innen det før jeg møtte Line. 

Jeg har i kurser hos Line lært meg hva tilstedeværelsen hos meg selv gjør med meg og min hund og hvordan det speiler seg i relasjonen mellom hund og fører. For min del som ønsker å konkurrere er det viktig å være en stabil, tilstedeværende og rettferdig hundefører, dette er noe jeg har fått erfare og fått verktøy av Line i hennes kurs.

Å få kunnskap om hundens naturlige atferd og forstå mønster for å kunne møte og håndtere hunden på riktig måte er noe man lærer seg mer om hos Line. 

Jeg selv har prøvd under kurs også etter, å lære meg å være mer tilstede i meg selv, dette har vært og er en utfordring. Men det har vært et viktig verktøy for å «lande» i hverdag og sammen med hund i trening. 

-Lovisa Plötz