Uncategorized

Gaven av å være tilstede🌟

I går satt jeg å tittet ut av vinduet, og plutselig så jeg et ekorn som datt ned fra husveggen ved siden av. De har nemlig hjemmet sitt inne i en åpning i taket og for et par dager siden, så jeg et ekorn klatret modig,på langs og på tvers med et baby ekorn i munn.

Ekornet som falt ned holdt på lenge å prøvde å komme seg opp igjen, men fordi halve husveggen er mur, og resten er av tre panel, og ekornet fant helt ned til bakken, og med kun noen små trær med tynne grener, var denne ferden ganske utfordrende. Den prøvde igjen og igjen, med samme resultat hver eneste gang, det datt i bakken.

Jeg satt der litt, og spurte intuisjonen om jeg skulle bistå, jeg så umiddelbart at å sette en planke i høyden kunne bidra at den fikk bistand til å komme seg opp.

Jeg er i utgangspunktet veldig forsiktig med å bistå naturen, for det er alltid mer enn vi vet, men valgte i dette tilfelle å lytte til at jeg kunne bidra.

Jeg gikk ut, kommuniserte telepatisk at jeg kom i fred og ønsket å bistå. Etter litt hoppet ekornet ned fra en liten gren, og løp vekk. Det ble litt for nært. Jeg satt opp planken og gikk inn.

I mellom tiden kom det en takstmann fra kommunen som gjorde at vi var rundt og i nærheten.

Etter en stund gikk jeg inn igjen, og satt meg i sofaen og tittet ut gjennom vinduet. Tenkte for meg selv at det var nok ikke en god ide, nå lukter det menneske av planken og jeg var så nært ved det stedet, så det kan ha skremt det bort. Det går en liten stund til, så ser jeg plutselig ubevisst opp og ut av vinduet, der kommer ekornet, hopper fra små trærne og grener som bøyde seg nesten før det rakk å lande på de, det smetter opp planken jeg satt opp og begynte å klatre opp veggen og vipps så var det oppe. Det kom et lite seiers hyl fra meg inne i stua så glad ble jeg på ekornets vegne.

Samtidig minte det meg på at vi trenger noen ganger bare å bygge bro fra det som ligger i underbevisstheten og opp til et større perspektiv. Fra bunn til topp. Og det er det vi gjør når vi velger å bryte mønster, møte og forstå, slik at vi kan løfte perspektivet og integrere mer ydmykhet. For ydmykheten integreres etter at vi har gått i dypet av våre egne mønster, ser på våre egne handligene og hvordan vi påvirker omgivelsene.Ydmykhet er ingen intellektuell forståelse, men noe vi er og viser gjennom handlinger. Vi kan bære mer omsorg for andre når vi har lært å bære omsorg i møte med oss selv og egne mørke sider. For vi består av begge. Det hører sammen. Men når vi undertrykker, lager vi et voldsomt press, som på et eller annet tidspunkt sprekker. Så i stede for å vente til det sprekker og eller går ut over andre, kjære du, så kan du når som helst velge og ha som intensjon om å møte det i deg selv du er klar for å møte, og slik settes energien i bevegelse. Det er å ta ansvar for egen reise og energi.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan starte prosessen med å møte med bevissthet og kjærlighet? I august starter jeg opp en gruppe i Nordre Frogn, med samling en gang i mnd. Vi må bevisst velge å prioritere tiden for å kunne lage plass/rom i oss selv og eget liv, til å møte, heale, forløse og løfte i egenkjærlighet.

Mer info finner du i festet innlegg på siden Harmony and Love på Facebook, eller på Instagram lineseim. Spørsmål kan du sende til line@harmonyandloveinstitute.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s