Uncategorized

Kraften finnes i frigjøring🌟

I dag skal jeg dele litt om hvordan forskjellige energier som hundene bærer kan trigge frem mønster i oss mennesker, som er klare for å se dagens lys, og hvordan våre valg bærer konsekvenser som brer seg utenfor tid og rom.

Lys, hunden jeg har ved min side, har utfordret meg veldig, ikke fordi hun er en utfordrende hund, men fordi energien hun er og bærer, har trigget et mønster i meg. Det er svært sjelden hunden er utfordrende, hunden er den den er, og egoet ønsker ofte å høre fra andre at hunden er utfordrende for å få et øyeblikk av fred. Men at en hund oppleves utfordrende for noen, det er ofte tilfelle. Men så alt for sjelden søker vi innover for å ta ansvar, for egne valg, egne handlinger, for å lære og vokse.

Det er derfor jeg vier min tid for å opplyse, om hvordan vi kan se ting med en dyp ærlighet og gi slipp på frykten for å bli dømt. For det er derfor så mange velger å undertrykke, velger å holde fasader, for det å være så ærlig med seg selv kan oppleves som skremmende, spesielt for egoet for det ønsker å beskytte for alt det er verdt. Men vi er så mye mer, og får å få tilgang på det må vi dykke dypere enn egoet.

Dette året her har jeg jobbet med et mønster, alle mønster vi kjører, har rot i et tro system. Som er dannet tidlig i barndom.

Lys er en hund med mye kraft og mye lek, men hun er også en myk hund. Hennes ressurser er å bryte opp en hver konflikt og spent energi med lek og ablegøyer. Det har trigget mitt kontroll behov. Det er jo sånn at vi er kun bevisst det vi er bevisst men når vi har som intensjon om å møte og være i prosessen for å frigjøre, vil bit for bit avsløres. Her er tålmodighet en viktig del.

Så lag for lag har jeg møtt det som kom til overflaten fra underbevisstheten, alt er av verdi. Ettersom man jobber seg innover i mønsteret vil man erfare at det strammer seg til, vi kommer helt dit hvor vi er helt nede, i mørket, og det er alltid en kraftfull ting. For det er i mørket vi overgir oss til kraften og visdommen vi er en del av, det er her nye muligheter kan få komme til. I sjelens evolusjon vil det føles mørkt før lyset slipper til, fordi vi trenger at egoet overgir seg til visdommen for å få tilgang på en ny frekvens, nye ressurser.

Vi skal dit vi aldri før har vært, og dit kommer vi ikke med egoet som sjåfør. Det er helt naturlig at egoet er sterkt tilstede i en slik utvikling, men med trening, lærer det å overgi seg raskere for det har erfart trygghet i kraften.

Kjernen i dette mønsteret som har blitt trigget, er at jeg har blitt utrygg når Lys har tatt valg som har skapt uro, fordi nervesystemet mitt og underbevisstheten har ikke klart å skille på det, og når jeg var barn, og opplevde uro i mine omgivelser fordi jeg ikke har vært bevisst alt fullt og helt. Dette er gaven med å stå gjennom disse prosessene. Når vi blir bevisst på hva som skjer, går i kjernen, forløser og åpner opp for nye visdom, så omprogrammerer vi og finner en ny vei.

Dette som er den karmaen vi har valgt å forløse, enten man velger å se det gjennom sjelens perspektiv eller det menneskelige så er det tilgjengelig for oss alle ved å se på hvilket mønster er det som begrenser det jeg ønsker i livet mitt?

I denne prosessen, så lærer vi så enormt mye, forståelsen kommer på plass.

Dette mønsteret eller karmaen om du ønsker, startet jeg å jobbe med da jeg var 18 år. Det ser jeg klart og tydelig nå. Det er ingen tilfeldighet at Lys sin sjel er her hos meg for 3 gang i dette liv. Da jeg var 18 år, solgte jeg hesten ( kroppen sjelen var i den gang) og fikk aldri fullført oppgaven. 2 gang var det mye annet som skulle læres. Men nå var tiden inne.🌟

Vi to har reist sammen gjennom mange liv, og i dette livet har vi valgt å løse ting sammen.

Alt dette har fordypet vår kontakt her i det fysiske og vi har begynt å lære av hverandre og om hverandre på en helt ny måte.

Vi har fått en ny mulighet på denne reisen sammen.💫 Jeg er ydmyk og takknemlig🌟

Så vit at dine lærdommer er dine lærdommer, det er noe du har valgt å løse ut på denne reisen, for å komme dypere i kontakt med det du Er mens du er her på jorden🌍 For å erfare et nytt nivå av det å være menneske. Styrt av kjærlighet.

Kraftfulle svar, kommer når vi stiller kraftfulle spørsmål.

Hvorfor har jeg på et dypere plan valgt dette?

Hvorfor har jeg tiltrukket meg denne situasjonen? Hva i meg søker healing?

Hva er den sanne delen av meg klar for å lære meg? Hva er jeg klar for å se? Hva er jeg klar for å være?

Med det ønsker jeg deg en kraftfull tid, takk for at du tok deg tid til å lese🙏🏻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s