Uncategorized

Vi vokser ved å møte🌟

Wow, litt over et år med hun her ved min side😍

Det har lært meg enormt mye, det har også krevd mye av meg, fordi hennes kraft og energi har vekt ting i meg jeg måttet se på, føle på og forløse.

Alt har vært helt på linje og i tråd med min sjels evolusjon.

Når vi er lydhøre og villig til å gå gjennom det som ligger klart til å pakkes opp, del for del, finnes det ingen begrensinger i omfanget av det vi får tilgang på.

Når vi lærer nye ting i intellektuell form, så programmerer vi hjernen slik at vi kan gjøre det samme igjen og igjen, vi trenger ikke en gang å være helt tilstede for å utføre det vi gjør fordi underbevisstheten har forankret programmeringen. Kjøre bil er et slikt eksempel.

Det samme skjer når vi lærer tradisjonell hundetrening. Vi trenger å lære om hund, vi trenger også å lære hvordan bruke verktøy og teknikker. Men det kan fort bli mekanisk, og jobbe mot hundens natur om vi ikke er bevisst på hele bildet.

Det vi gjør, våre handlinger er styrt av den programmeringen vi kjører, mønster dannet i barndom. Tillært og adoptert av de næreste i våre omgivelser. De fungerer for en periode på livets reise, men alt som ikke er på linje med det vi er i vår kjerne, vil på et tidspunkt skape så mye gnisninger at konflikter og uro, blir den indre tilstanden, og dermed er disse mønstrene aktivert og forsterket i alt vi gjør. Det er her vi trenger å bli bevisst. Hva som skjer innvendig. Er det uro i relasjon til hund, til barn, til kollega, til familie, til livspartner, til situasjoner, til opplevelser, så er dette en mulighet til å dykke inn i hva som foregår for å bli bevisst og gjøre justeringer, ta ansvar for det som har vært. En frigjørings prosess, hvor vi øker vår egen frekvens, vi får tilgang på dypere bevissthet, vi ser klarere og vi handler i tråd med vår egen sannhet. Det er slik vi omprogrammerer tillærte mønster som har utført sin tjeneste.

Har du et mønster der du forlater deg selv i møte med andre, hvor du lærte i tidlig alder at bare alle andre har det bra, så kan du leve med det, selvom det gjør at du selv ikke har det bra? Da har du mest sannsynlig lært å bære andre sin ‘dritt’. Fordi du har trodd at det er noe du må, for å bli elsket. For det var slik det manifesterte seg som liten. Tro systemet som dannes er ‘falskt’, det vil si at det ikke er sant, men så lenge dette kjøres ubevisst, så vil man møte situasjoner som ligner. Det er ubevisst programmering, og handlingene vi gjør er deretter, vi lever ut dynamikker som ikke er i tråd med den vi er.

Dette kan manifestere seg i hundeholdet, eller andre relasjoner som at du ikke er tilstede fullt og helt. Du kan ha en tendens med å skifte mellom å bære alt som i utgangspunktet er hundens naturlige handlinger basert på instinkt, og gi hunden alt ansvar. Du er usikker og har utfordringer med å veilede hunden, fordi du ikke vet om det er deg eller den.

Den naturlige flyten med å samarbeide, være et team kan være utfordrende, fordi du ikke Ser den andre, men bare ser det som speiles tilbake.

Dette er et eksempel på hvordan mønstrene våre spiller seg ut, og hvordan forløsninger tar alt i roten slik at vi frigjør plass, energi og gleden over denne reisen forsterkes når vi møter det som er.

Det er gjennom å møte det som denne reisen byr på, at vi forløser vår egen karma, utfordringer vi har kommet hit for å løse, slik at vi kan bidra med forsterket kraft.

Det er det ubegrenset kjærlighet i❤️

Jeg er så ydmyk for hundenes oppgave her på jorden, og alt de lærer oss mennesker.

Hva har du lært den siste tiden som har utfordret dine tro systemer og løftet perspektivet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s