Uncategorized

Slutten på noe, starten på noe nytt💫

Mens jeg skriver dette, foregår det et hav av følelser som strømmer igjennom meg.

I går hadde jeg et åpenbaring, et møte med den dypeste viten, sjelen kaller meg fremover.

I slutten av juni legges Hund og Harmoni ned, for å gi plass til noe nytt å vokse frem.

Kurs med hund og menneske og klienter i relasjon hund vil være godt ivaretatt av meg, og jeg gleder meg over å få bruke denne tiden på å virkelig nyte den siste tiden og gi alt til de som trenger det. Har noe ledig kapasitet om du skulle ønske, frem mot juni.

Det foregår masse følelser, sorg som skal møtes men mest av alt er jeg så enormt takknemlig. Takknemlig for alle jeg har fått møte, på to og fire ben, takknemlig for all læring, takknemlig for alle opplevelser, takknemlig for at jeg har fått bidra. Jeg er stolt av det jeg har bygget, og vet at det har vært av verdi også for andre🙏🏻

Jeg fikk et bilde som mine guider på den andre siden viste meg i går, de kjærlig dyttet meg utfor et fjell, for nå var tiden inne for å klatre et nytt et, med de ved min side i forsterket form.

For mange år siden googlet jeg navnet mitt, for å se betydningen. Det første som kom var Lys, der å da kjente jeg for første gang, tilhørighet til navnet som ble gitt meg på et dypere nivå. Det er det jeg nå skal begi meg utpå, omfavne mitt eget Lys.

Podcasten til hund og harmoni, kommer til å ligge ute, ut dette året. En ny er i prosess, elsk deg selv hel. Jeg gleder meg til å la det nye bli manifestert steg for steg. Men først skal jeg ta meg en etterlengtet ferie, og virkelig tillate integrasjon av alt som har vært. Ønsker du å følge med videre på reisen, jeg har åpen profil på Facebook, @Line Seim Larsen og @iamlineseim på Instagram, her vil det komme mer i tiden fremover.

Min oppgave og mine ressurser trengs i en ny form, og ordene som kom til meg i denne forbindelse var, jeg skal følge mennesker hjem i seg selv, holde rom og være en veiviser.

Personlig veiledning, blir stående som en tjeneste jeg tilbyr.

Det vil bli arrangert nymåne intensjons settinger, samlinger, meditasjons kvelder, aktivering av den indre healer gjennom egenkjærlighet og mye mer….

True leadership is following our hearts no matter what.❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s