Uncategorized

Vi står ovenfor en tid, hvor vi har mulighet til å skape noe helt nytt.

Det kan kjennes ut som om alt raser, når dype transformasjoner skjer, på en måte så gjør det også det, for det fundamentet som ikke holder når det stormer, må bygges på nytt. Å det er ofte en kraftfull ting, for det er i kontrasten, vi søker i dypet og kan finne en ny vei opp, en bærekraftig vei som gagner helheten.

Mange kommer til meg fordi en del av de ønsker at jeg skal si at det er noe galt med hunden, og høre at de har gjort alt rett, men det er ikke tilfelle. Det er ikke sånn at det er noe galt med hunden, hunden gjør det den trenger for å overleve i flokken, om det er bare menneske flokk eller om den består av flere hunder. Det høres kanskje heftig ut, men når det kommer til instinkter, så er det slik det fungerer.

Men så er det også sånn at det er heller ikke noe galt med deg. Du har også gjort det du trengte og så godt du kunne ut ifra de ressurser som var tilgjengelig.

Det handler om kunnskap og det handler om bevissthet. Hundene lærer oss enormt mye om oss selv om vi velger å lytte, og det er deg jeg dedikerer tiden min til fremover, det er her magi skjer. Deg som ønsker å lære mer om deg selv, hvordan din energi påvirker omgivelsene dine, deg som ønsker å lære mer om hunden og relasjonen, deg som ønsker å ta ansvar for eget liv, egen energi og egne handlinger, deg som ønsker å styrke dine ressurser, deg som er klar for å ta steg i egenkjærlighet, deg som er klar for å lære å stå trygt i deg selv, deg som er klar for å lære å ha tillit til egne ressurser, deg som er klar for å bruke din egen healingkraft i møte med deg selv.

Skal vi komme oss videre, løfte frekvensen og være kjærlighet, er det en hel del healing som skal til for å reparere det som har foregått i generasjoner. Vi trenger virkelig å dykke i dypet av den vi er, si at det stopper her, la handlingene støtte det, ta fullt ansvar for eget liv, være dedikert til å heale, bryte mønster og strategier som er begrensende slik at hver og en kan bygge noe nytt med kjærlighet og omsorg som fundament. Vi, du og jeg, er skapere, vi kan i samspill med vår egen sjel skape ubegrenset basert på hjertets ønske.

Det handler ikke bare om hvordan vi er i møte med hund, men først og fremst hvordan er vi i møte med oss selv, våre medmennesker, alt henger sammen. Vi kan ikke være for andre det vi ikke er for oss selv.

Tilstedeværelse, tilstedeværelse i alt vi er, krever at vi tar vare på kroppen, renser energi og nærer og bygger tillit til egen sjel. Er vi formidlere av lavt vibrerende energier eller av vår egen sjel?

Hundene bærer høye frekvenser, kraften av den ubetingete kjærligheten, og er klare for å bistå mennesker i stor grad med healing, transformasjoner og bygge i egenkjærlighet.

Tiden er inne kjære du, til å ta steget fremover, bryte ut av lenkene og sette deg fri i kraft av alt du er🌟

Min oppgave er å være her for deg som er klar for å ta et steg i egenkjærlighet og fordype og utforske muligheter og ressurser, med eller uten hund❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s