Hund og Menneske

Hunden, vår læremester!

Nå på denne tiden for 19 år siden kjøpte jeg min første hund. Etter flere år som hesteeier var jeg klar for åpne opp for en ny epoke på reisen.

Lite visste jeg som barn, livredd for hunder etter to opplevelser, en dalmatiner og en svart labrador som skremte livet nesten ut av meg, at jeg kom til å vie store deler av denne reisen på nettopp hund, og det å bistå mennesker og deres hunder.

Livet presenterer for oss muligheter, selv om det kan være vanskelig å se når vi står midt oppi det som trigger frykt, så blir det så klart når vi ser tilbake og lar ting utfolde seg.

I ca 17 år har jeg bistått andre, utforsket og lært. Det er utfordringene vi møter som gir de største gavene. Reisen jeg startet på for over 10 år siden, har virkelig gitt meg tilgang på helt nye perspektiver og dimensjoner. Reisen innover i meg selv, hvor dyp healing og integrering av lærdommer har fått ta plass. Et energi skifte, hvor egenkjærlighet erstatter negativ/begrensende tankegang. En aksept av å være evig student av livet. Gjennom integrert læring styrkes energien.

Alle hundene som har gått ved min side opp igjennom, har båret ressurser som har støttet min utvikling. Jo klarere jeg har ‘sett’ jo klarere blir det for meg, i hvor stor grad hundene påvirkes av våre handlinger, mønster og energi som kringkastes. Skal vi erfare endringer som virker, så må endringene gjøres i oss, hunden viser automatisk endring når vi har endret våre handlinger. En oppvåkning til hvem vi er. Hundene er ærlig, de er autentiske, de er transparente, ubalanser som oppstår, de oppstår som et speil på våre handlinger. Enten de handlingene vi gjør eller de vi velger å ikke gjøre.

En gave til oss om vi velger å dykke inn i vårt indre og ta ansvar for egne handlinger, valg og erfaringer, slik at vi kan bli bevisste. På hva vi ønsker å ta med videre og hva som er klart til å gå.

Jeg er så full av kjærlighet og takknemlighet for hundenes oppgave her på jorda, for de gjør noe så enormt stort. Større enn vi klarer å se med fysiske øyne. De elsker ubetinget og vekker i oss mennesker kraften vi bærer, viser oss det vi trenger å se, for igjen komme i kontakt med det som er vår kjerne, vår natur. Mens vi lærer og går veien, forstår hunden som art, dekker deres behov, gir det individet trenger for å leve et liv i balanse og harmoni, lærer vi hvem vi Er.💫

Jeg går veien, steg for steg, lærer bort til andre det jeg har lært på veien, skaper noe nytt. Det har skremt meg utallige ganger, det jeg ser klarere og klarere, fordi det innebærer at jeg tråkker opp en helt ny vei. Jeg kan ikke lene meg på andres erfaringer, for mitt kall er å skape fra det som utfolder seg naturlig fra mitt indre. Det som gir meg større mening og inspirasjon er at jeg kan gjøre veien enklere for andre, og være en kanal for hundene i møte med mennesket.

Hunden, vår læremester🙏🏻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s