Uncategorized

Det er i mørket vi finner lyset🌟

I dag har jeg lyst til å skrive om noe som engasjerer meg nettopp fordi denne oppfatningen som har vokst er begrensende , og her har hver og en av oss et ansvar i møte med oss selv og andre.

I psykiatrien når noen er langt nede etter å ha opplevd kriser, sorg, traumer osv, så får man diagnoser og et ‘merke’ om at noe er galt med en. ‘Det er ikke som hos andre.’ Noen ganger får man også beskjed om at det er kjemiske ubalanser i hjernen, uten at uavhengig forsking kan støtte dette. Alt for å forsterke at medisiner er løsningen.

Løsningen på hva? Hva er det som skal løses når man tar kjemikaler som stopper egen evne til å være tilstede i seg selv?

Å være i mørket er en naturlig del av livet, det er i mørket vi finner en ny vei opp og henter lærdommer og vokser igjennom utfordringer.

Det er når man tenker at det er galt å være der, frykten får vokse. At det er noe galt med en når det oppleves som det gjør.

Frykt og mørke er en del av det å utvikle seg som menneske og sjel og jeg har aldri hørt noen si, som har vokst gjennom utfordringer og løst noe en aldri tidligere har gjort uten å møte frykt. Har du? I så fall vil jeg gjerne lytte.

Å omfavne sitt eget mørke er en del av å omfavne lyset.

Vi er her på jorden for å lære og utvikle oss, og den frie viljen vi alle har, den trenger vi å hedre i oss selv. For selv når vi tror vi ikke har valg, så har vi det. Vi har alltid valg. Valgmulighetene de finner vi i oss selv, når vi dykker bak frykten og inn i kjærligheten. Det vi en gang tidligere har opplevd er noe som skjedde i fortid og vi trenger å få fred med dette for å bryte mønsteret som gjør at mange opplever å ha lignende opplevelser igjen, dette fordi vi ubevisst fortsatt velger basert på fortid, adopterte mønster og overlevelses strategier, men dette er ikke den vi er. Vi er kjærlighet med uendelige valg muligheter.

Vi står nå overfor en ny tid, en tid hvor det gamle systemet ikke lenger fungerer, akkurat slik mønster i oss selv er i ferd med å oppløses.

Vonde opplevelser blir ikke borte av å medisinere ned noen så sløve at man ikke har kraft til å møte og heale i seg selv det som ligger der.

De siste dagene har jeg virkelig kjent på mange følelser i forbindelse med dette syke mønsteret som jeg opplever at det er. Jeg kjenner en hast i min sjel til å bidra til at dette ikke fortsetter å skje med unge mennesker som trenger å bli styrket innenfra, til å møte sin egen kraft, og skape et bedre sted, nye muligheter, en ny tid. Sjelens reise er helt unik og bærer en kraft som det er utfordrende å forstå ringvirkninger av. Når hver og en av oss kobler oss på denne kraften som er en del av oss selv og helheten, så manifesterer vi det hjerte vårt ønsker. Drømmer, lidenskap og kall. Vi henter ressurser i oss selv og visdom som løfter den kollektive bevissthet.

Barna er fremtiden 🌟

Å ved at vi voksne er bevisste oss selv i møte med barn, healer og bryter ut av mønster som har gått igjen i generasjoner, så slipper barna å gå igjennom det samme igjen og igjen. De er helt rene, de er kjærlighet, de er unike på hver sin måte. De inneholder alle fargene å dette er noe som skal hedres ikke begrenses.

Hva ser du når du ser på ditt barn?

Lytter du til barnet og lærer om deg selv i møte med barnet?

Hvilke tanker dukker opp?

Ser du barnet og det unike individet som vokser til og finner sin stemme? Eller ser du en forlengelse av deg selv?

Hva er din tilstand i akkurat dette øyeblikk kjærlighet eller frykt?

Er det ikke kjærlighet så er det frykt og denne frykten bærer informasjon til deg, det er noe den ønsker å lære deg. Slik at du igjen kan være kjærlighet i møte med deg selv og andre.❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s