Uncategorized

Å motta er også å gi.

En ny balanse skal omfavnes. Der hvor jeg står uten min kjære læremester som har vært hos meg de seneste årene. Det er første gang på 14 år jeg lever uten en hund ved min side. For 14 år siden hadde jeg et opphold på noen få uker før neste flokkmedlem kom til meg.

Det er krevende og veldig verdifullt, ting blir tydeligere når vi får det litt på avstand. Jeg vet det er en større mening med Bea sin tidlige hjemreise og det er godt å ha det i bunn, når jeg nå navigerer i det nye for å lære og utvikle meg på denne reisen. Jeg har omfavnet sjelen min og reisen jeg nå er på, hvor jeg lærer å mestre og skape utifra den indre visdommen. Det er en spennende tid i vente og mye endringer å omfavne.

Noe som kommer når tiden er inne.

Nå har jeg stoppet opp for å reflektere og kjenne på takknemlighet over alle gaver jeg har mottatt den siste tiden, på alle nivåene. Sjele møter som har rørt dypt i meg og situasjoner som har fått meg til å tenke over viktigheten av å tillate seg selv å ta imot. Det er å gi og motta som skaper samspill og balanse mellom hva som brukes og næres. For meg er egenkjærlighet grunnstenen i dette. Er den på plass så ser vi dette.

Å motta er også å gi.

Å gi er også å motta.

Kanskje er dette noe å tenke på neste gang du har tanker som begrenser den som ønsker å gi deg noe. Hva ser du? Velger du å se det gode? Eller begrenses du av tanke mønster eller et gammel tro system.

Du kan alltid velge på nytt!!!

Jeg ønsker å takke deg, for at du leser dette her og nå🙏🏻

Takk for alt du Er🙏🏻

Hjerte hilsen, Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s