Uncategorized

En tid i endring.

Hva er det som gjør at det er vanskelig for mennesket å innrømme frykt?Frykt er en helt naturlig mekanisme i oss mennesker som vi er utstyrt med for å overleve. Denne mekanismen skal beskytte oss fra potensielle farer som truer overlevelsen. 

Men så har det skjedd noe i vår verden der flere begynte å kontrollere massene, for å dekke egne behov og bruke makt til sin fordel. Dette har gått igjen i generasjoner og har ført oss dit vi er i dag. Hvor mye handler om penger.


Å innrømme at man er tatt av frykt er utfordrende, for i denne beskyttelses tilstanden er man redd for å vise svakhet. Men å være ærlig med seg selv er det motsatte, det viser en enorm styrke som vi alle innehar. I det øyeblikket vi aksepterer åpner vi opp en kraft i oss som er som en lys beskyttelse, nemlig sårbarheten og ydmykhet ovenfor seg selv.


Jeg opplever at vi er ved et skille en oppvåknings tid, der hver og en og som felleskap kan få avgjøre om man ønsker å ta med seg adopterte mønster og sår eller velge å bryte ut av av det som har vært, for å finne sin egen sannhet, sitt eget lys og heale sårene. Vi trenger å være hele i oss selv og erfare at indre konflikter oppstår fordi vi ikke er ærlige med oss selv.


Å her er første steg i å bevege seg til et høyere perspektiv, akseptere frykten slik at vi kan gi slipp på det som holder oss tilbake. Vi er ikke frykten, vi er det som observerer frykten, vi Er langt forbi vår intellektuelle forståelse.Ved å dykke dypere i oss selv får vi informasjon som vil bistå på reisen videre.Mange har erfart traumer og opplevelser som barn som gjør at denne mekanismen slår ut i en situasjon. En trigger trenger ikke å være noe i nærheten av det som var, men hva som helst kan oppleves som om man går rett tilbake i det mønsteret som oppstod tidlig i livet. Veldig mange er ikke engang bevisst at dette er mulig. Ved å være tatt av dette mønsteret vil alt oppfattes som om man er et offer for det som skjer, at andre gjør en vondt eller er vanskelig. Men ved å heve blikket og ta eieransvar over eget liv og opplevelser vil man erfare en ny opplevelse av livet. Akseptere frykten og møte det den ønsker å formidle for at du skal vokse og utvikle deg. For at du skal velge kjærligheten til deg selv og livet fremfor frykten og offerrollen.

Frykten er en læremester i å lære oss å mestre oss selv og vår større mening her på jorden. Men ikke ved at vi er tatt av den og lever i dens begrensende boble, den er ment å være en drivkraft en læremester slik at vi kan erfare å leve ut den vi Er.Fri fra påførte mønster fra omgivelsene.


All endring der ute, starter med endringer på innsiden.

Varm hilsen, Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s