Uncategorized

Det finnes mange veier å gå.

I dag har jeg lyst til å skrive litt om det å gå andre veier når det kommer til helse, både for mennesker men også hunder. 

Det betyr ikke at vi skal slutte å gå til lege eller veterinærer , ofte så er det første steg. En handling vi gjør i kjærlighet til oss selv eller hunden, for å slippe å skape vonde tanker og nære de.
Men selvom man ikke finner noe på prøver betyr det ikke at det ikke er noe. Symptomene er der og det var noe som gjorde at man gikk dit i utgangspunktet.
Jeg har en god del erfaring både med meg selv og med mine dyr, fordi jeg er så sensitiv kjenner jeg ubalansen i kroppen i god tid i forveien før noe vises på prøver, dette gjelder også med mine hunder. Det er en av gavene ved å være sensitiv. 
Dette var til frustrasjon i lang tid fordi jeg la alt ansvaret over på andre, uten å stole på meg selv. Det skaper en indre konflikt fordi inni seg vet man, men man vet ikke hvordan det skal håndteres. 
Dette er noe av lærdommen, vi lærer underveis mens vi sakte men sikkert bygger tillit når vi lytter og handler.
Vises ting på prøver har det gått langt og ubalansen har vært over en tid.
Det er først når jeg startet med å motta 
akupunktur på meg selv og hunden jeg fikk bekreftet sammenhengen, både i hva jeg kjente, hvor ubalansen var og kunne se sammenhengen mellom mitt og hva min hund bar på.
Alt er energi, og når vi ikke tar eieransvar, påvirker det omgivelsene.
Jeg har i mange år brukt enorme mengder penger på sjekke hundene mine, det ble ofte funnet ubalanser men sjelden noe som kunne forklares eller forstås sammenhengen med.
Det var først når jeg hadde to hunder som begynte å bli svakere og svakere foran meg, to ulike hunder, raser som begge så ut som om livet ble sugd ut av dem, uten at veterinærer kunne finne årsaken at jeg begynte å våkne til det jeg ikke ønsket å se.
De ble påvirket av meg og min kropp som var full av blokkert energi. Selv hadde jeg kommet til det punktet at kroppen sa stopp, det var ikke mer energi igjen. Kroppen fungerte ikke. Ingen spesielle funn på prøver hos meg heller, men ting var ikke bra.
Den ene hunden min var reisen over for i alt for ung alder, han ble 5.5 år.  Det var vondt for meg å gå igjennom det jeg nå begynte å forstå, i hvor stor grad de blir påvirket av oss mennesker. Samtidig så fant jeg en enorm ro rundt hans hans reise hjem, den var så kjærlighetsfylt og sterk. Det er det mest rørende jeg har erfart, og kraften i den ubetingete kjærligheten dyrene har for oss mennesker og deres dypere oppgaver her på jorden gjør meg så ydmyk og takknemlig🙏🏻
En tid etter startet jeg å behandle min gjenværende hund med akupunktur hos veterinær, i første timen var det kun Bea som fikk behandling. Andre timen var det ikke noe særlig bedring. Vi sa det vell egentlig litt i kor både veterinæren og jeg at det hjelper ikke å behandle henne uten å behandle meg, det er meg det kommer fra.
3 timen var Bea helt fin og jeg fortsatte og jobbe med meg selv mens jeg mottok behandling. Den roen Bea viste meg når jeg begynte å få behandling er vanskelig å beskrive. All hennes uro forsvant, alle rare forsøk på å formidle ting til meg endret seg.
Vår relasjon endret seg og samspillet startet.
Det har lært meg til å lytte til meg selv, og henne på et dypere nivå. Lyttet gjennom hjertet.
Vi har hatt flere hendelser siden da, både situasjoner som har vært med meg men også skader hun har hatt.
Dette har lært meg hvor unik evne dyrene har til å heale kroppen når vi ser lærdommen. Hva de og vi faktisk er istand til når vi lytter innover og har tillit i prosessen. Det skal sies at jeg har gjennom dette lært å opparbeide tillit, for i starten så var den ikke sterk. Det har kommet med tid og blitt forsterket gjennom tester vi har fått. Men det har alltid vist meg det jeg trengte å se. For en gave, våre kjære læremestere elsker oss ubetinget gjennom alt, absolutt alt. Det er det ubetinget kjærlighet er.
Med dette ønsker jeg å formidle at det finnes mange veier og vi er heldige som lever i en tid hvor det finnes mange gode muligheter, men aldri undervurder din egen evne til å lytte til din indre stemme, uansett hvor vondt det oppleves i øyeblikket. For vi opplever vår egen reise og utfordringer av en grunn. Det er kjærlighetsfull lærdom i alt vi erfarer, sett fra sjelens perspektiv.
Den gaven Nudie ( hunden som reiste hjem) ga meg er jeg evig takknemlig for, for han ga meg livet🙏🏻❤️
Varm hilsen, Line