Uncategorized

Angst!

Jeg vet det er mange som har utfordringer med angst og blir begrenset i eget liv, derfor har jeg i dag lyst til å dele litt om angst og min erfaring. Hvordan jeg jobbet meg gjennom for å bryte dette mønsteret som det etterhvert blir. Angst er et tegn på et overarbeidet nervesystem som dukker opp når man blir trigget eller mentalt sliten. For mange skal det ikke mye til, å det å være i nærheten av andre mennesker kan være nok til at angsten kommer.

Angsten har et formål, på samme måte som alle våre følelser er en informasjons kilde.

Jeg opplevde angst i mange år og min erfaring er at den vokste og tok over, jo mer jeg ønsket å skyve det vekk. For angsten er et symptom på en dypere informasjon. Angst røsker og river i alt man er,og midt i stormen var det eneste jeg ønsket å flykte. Men det å flykte fra seg selv det går ikke i lengden og vil ikke gjøre det man flykter fra noe bedre.

Jeg startet å sette spørsmål til tankene som kom når angsten var der. Når jeg hørte tanker som, kom deg ut herfra, løp, her skal jeg ikke være…. så begynte jeg å spørre hvorfor ikke? Utfordre sannheten i øyeblikket. Isteden for å løpe, gikk jeg saktere. Jeg begynte å stoppe opp å møte følelsene, fordi jeg visste dypt inne i meg selv at dette var ikke meg. Dette var en reaksjon. Jeg begynte å bruke den indre dialogen til å møte angsten. Jeg coachet meg selv, brukte teknikker jeg hadde lært i timene med spirituell coach. De teknikkene jeg hadde observert ble brukt, brukte jeg nå på meg selv. Å det fungerte, steg for steg. Den informasjonen angsten ga meg, lærte meg så enormt mye. Mens jeg ved siden av jobbet med å finne indre ro gjennom yoga og meditasjon, ble angsten mindre og mindre. Jeg husker at jeg fikk en test på angst anfall en god stund etter siste erfaring. Hvor jeg husker at jeg tenkte dette er interessant, jeg observerte meg selv og situasjonen. Lo litt mens det pågikk, for det var litt komisk å erfare. For på denne tiden hadde jeg erfaring med at alt er i bevegelse ingenting er konstant, jeg kan velge å holde fast og nære eller gi slipp å flyte med.

Når angsten ble borte, da kom roen til å begynne å jobbe med kjernen i utfordringene og healing prosessene kunne starte.

Jording er enormt viktig for å kunne være fullt og helt tilstede i kroppen og gjør at energien flyter fritt ned gjennom kroppen.

Lære å beskytte egen energi uten å bruke egoet som forsvar. Det vil gi evnen til å skille andres og egen energi, som igjen gjør det lettere for mennesker å finne sin ærlige vei.

Jording og beskyttelse av energi er for meg et daglig rituale, energier er i endring, inni oss, rundt oss og universielt .

Det som utgjør den store forskjellen er hvor vi tar valgene våre fra, hodet eller hjertet.

Vår sannhet ligger i hjerte, den kraften vi trenger for å møte det som er utfordrende er tilgjengelig gjennom hjertet.

Vi alle har tilgang til det stedet i oss selv som er helt trygt fri fra angst og frykt, fullt av kjærlighet. Dette er et sted vi kan trene på å være, til det er vår grunnmur, vår naturlige tilstand igjen.

For dette er i utgangspunktet vår naturlige tilstand.

Fri fra angst og frykt, men for å komme dit, trenger vi å møte oss selv og omfavne alt vi er i kjærlighet og ærlighet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s