Uncategorized

Julen der viktig lærdom var integrert.

Denne julen har vært en fantastisk tid, fordi jeg var klar for å skape det jeg ønsket meg.

Julen har for meg vært en vanskelig tid da den var i barndommen preget av mye alkohol og mørke.

Jeg har jobbet de siste årene med å forløse, bryte mønster og bygge egenkjærlighet. Healing av alle sårene.

Tiden før jul ble brukt til å tilbringe tid med mennesker som betyr mye for meg, og gleden av å kjenne på følelsen av å komme nærmere.

En stille stund jeg hadde på yoga matten, hvor sjelen visket til meg en ide. Resulterte i å lage en julegave med mening til min pappa.

Julegavene i år var jeg bevisst skulle være gaver med dypere mening, enten noe som hadde sentimental verdi, kunne spises, brukes eller gjøres sammen.Miljøvennlig og hjerte basert.

Ideen ble til en video om pappa, hvor alle hans fire søsken bidro. Intensjonen var å hente frem gode minner fra barndom og hedre hans hjelpsomme vesen. Som er der for alle.

Det ble tydeligere og tydeligere underveis i denne prosessen at dette var en like stor gave til meg, jeg fikk en dypere forståelse av hvor han kommer fra, hva som har formet han som menneske og hvorfor han handler som han gjør.

En ting pappa alltid har vært god på er å sette av tid til å reise på besøk til familien sin. Noe jeg fikk erfare ved å gjøre denne delen, og som satt ting i et nytt perspektiv.

Dette er ikke noe jeg tidligere har prioritert, men det var vakkert å erfare hvordan dette prosjektet gjorde at vi alle hadde noe felles, noe som bandt oss sammen og gjorde at vi kom nærmere på et vis.

Dagen før julaften kom, og da Pappa spurte om jeg ønsket å være med på graven å besøke foreldrenes hans, noe han aldri før har gjort, skjønte jeg at dette hadde en større mening og det gjorde hele prosjektet komplett på et vis. For alle var med, om ikke i det fysiske så i hjertene våre.

Dette året var da jeg lærte gleden av å gi noe i ubetinget kjærlighet.

For meg var dette den aller største gaven jeg kunne få❤️

Det å feire jul med mine foreldre i år var en enorm gave, der vi alle var oss selv.

Vi har vokst og utviklet oss sammen på vår reise, nå fikk vi erfare gleden og kjærligheten ved å være samlet på ny.

Dette hadde jeg ikke trodd da jeg satt på en strand på Grand Canaria for to år siden full av sorg.Livredd for å gi slipp og frigjøre meg. Alt jeg ønsket meg var at vi kunne tilbringe tid sammen og at det kjentes godt. Å det er nettopp ved å gi slipp og frigjøre seg som åpner opp for å skape nye bånd. Det er når vi tilgir andre og oss selv, vi setter hverandre fri og healer sår. Når vi fyller oss selv med det vi trenger, slutter å forvente at vi skal hente dette utenfor oss selv.

For ingen andre kan gjøre oss hele, det er når dette kommer innenfra vi erfarer å oppleve det vi ønsker oss.

Når en i familien velger å heale seg selv og bryte mønster, skaper det ringvirkninger og endringer.

Med tålmodighet, for alle vokser og utvikler seg i sitt eget tempo, og har sin reise.

Nye gode minner er skapt og lagret i hjertet.

Jeg er takknemlig for hva som har vært, jeg er takknemlig for hva som er🙏🏻

Jeg hadde aldri vært her, hadde det ikke vært for hva som var.

Alt henger sammen!

Med de beste ønsker om et nytt, lærerikt og fantastisk år til dere alle!!!

Varm hilsen, Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s