Uncategorized

Let love spread it’s wings and fly where it’s needed.

Hvorfor jeg jobber som jeg gjør, med fokus på at mennesker skal bli bevisst egen energi og gjøre nødvendige endringer i seg selv først?

Fordi når vi mennesker opplever utfordringer i våre omgivelser, så er det et speil på våre indre utfordringer. Vi kan bli trigget av andre mennesker eller situasjoner, men når vi er ærlig med oss selv, søker etter svar innover så vil vi oppdage at dette er en gave, en informasjon til oss om at det er noe i oss selv som ikke er healet fra fortid. Vi kan velge å møte dette mønsteret som styrer våre handlinger eller vi kan velge å la hver, legge ‘skylden’ på andre og la egoet styre. For hver gang vi velger det sistnevnte tar vi oss selv lengre og lengre vekk fra kontakten med hjertet vårt. I et øyeblikk er det lett og å føle at det var et godt valg, men kun fordi tankene styrer følelsen. Innerst inne kjenner vi at noe ikke kjennes riktig og ofte oppstår en indre konflikt. Velger vi å skyve det unna, skaper det blokkeringer i energi flyten, noe som igjen skaper enda større distanse mellom kropp og sjel.

Når vi tar oss selv ut av offer rollen, tar eieransvar over eget liv og egne følelser. løftes opplevelsen av denne reisen og vi starter å se lærdommer i det vi møter. Samtidig som vi lærer å gi slipp på det som har vært, for det er når vi velger å gi slipp vi kan se et større bildet, føle takknemlighet for det vi har lærer. Livets reise er endringer, vekst og utvikling. Det er bare å se mot en menneske kropp fra vi er født til vi blir gamle er det en konstant endring, vekst og utvikling helt naturlig utenfor vår kontroll det bare skjer. Slik er det med planter, trær og alt liv. Vi mennesker er sjel men er også utstyrt med et ego, som har sitt formål noe vi trenger å anerkjenne men også bli kjent med i oss selv. For å vokse og utvikle oss trenger vi at vi er bevisst på hvor ting kommer fra i oss selv, og det er når vi går forbi egoet at vi finner vårt sanne jeg. Vår sannhet, ærlighet og stedet der hvor ord og handling samsvarer.

Dette er hundenes natur og det er når vi blir bevisst dette i oss selv, respekten, tilliten og kjærligheten virkelig kan vokse forbi ord. Det er her vi møtes i en herlig symfoni av samspill og ubetinget kjærlighet.

Når vi mennesker gjør de endringene i vårt eget liv, så påvirker det ikke kun i relasjonen med hunden men med alt i våre omgivelser. Ved å gå inn i oss selv, legge ned innsats, se lærdommene så er vi alle med på å gjøre vårt felles hjem til et bedre sted. De valgene vi tar, gir ringvirkninger som igjen skaper ringvirkninger. Sånn kan vi alle være med å spre gode og kjærlighetsfulle handlinger, først i oss selv og så i våre omgivelser.

Alt er energi, den energien vi velger å nære og spre, er den energien som spres i omgivelsene. Som igjen kommer tilbake, gi og motta.

Let love spread it’s wings and fly where it’s needed.

God helg kjære lesere❤️

I dyp takknemlighet for å kunne dele med dere🙏🏻

Hjerte hilsen, Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s