Uncategorized

En tid for indre arbeid!

Det har vært rolig på Hund og Harmoni sine sider den siste tiden.

Det har vært og er krevende tider. Det foregår dypt indre arbeid og store endringer. Den sannhet som var, er i ferd med å endre seg til en ny sannhet. Sånn er den spirituelle reisen, indre arbeid, Bevegelse. Ubevisste tanker og mønstre som kommer opp i lyset for å endre og utvikle. Når noe begynner å føles trygt og godt, tar plutselig alt en ny vending. Helt uventet og ganske så krevende, som setter i gang mye følelser. Jeg har en indre ro og visshet som guider meg gjennom mens det rokker og rister i kjernen og de mørke delene som er klare for å gå, blir nøytralisert på veien. Det er kort vei fra kjærlighet til frykt, med like kort vei fra frykt til kjærlighet. Jeg overgir meg til universet og de gode hjelperne for det å holde igjen skaper kun indre konflikter, jeg har tillit!

Kanskje er det fler som har kjent på utfordrende tider? Vi går nå straks inn i et nytt år, en ny og spennende 7 års periode og det er mye som skal integreres.

Alle utfordrende tider vi opplever finnes det lærdom. Det finnes vekst i hver utfordring. I tider hvor gamle ting kommer til overflaten er en gave til oss mennesker. Vi får mulighet til å møte ubevisste mønstre og tanker som ikke lenger passer den vi er. For å løfte oss og ta et nytt steg på reisen. Vi blir tryggere og står stødigere i vår kjerne med indre visdom.

Jeg kjenner jeg er takknemlig for sjelen og den kraft som er tilgjengelig ubetinget for oss alle og viser vei, mens jeg tar skritt for skritt🙏🏻❤️

Hva er du takknemlig for akkurat i dag?

Varm hilsen, Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s