Uncategorized

Historien om en hund som kom og dro med kjærlighetsfull lærdom.

Det er takket være andre mennesker/sjeler vi lærer lærdommer vi trenger for å utvikle oss. I mitt tilfelle gjelder dette også dyr, siden jeg har dette nært i mitt liv og som lidenskap. Takket være de vi møter på vår vei kan vi utvikle oss, når vi velger å se gavene. For det er fullt opp med gaver overalt når valgene kommer fra hjerte og vi er tilstede nok i eget liv til å se et større bilde.

For en stund tilbake sang hjertet mitt ut at nå var tiden inne for å åpne opp for et individ til i flokken og utfordre meg for å kunne utvikle egen erfaring. For det er noe helt annet å jobbe med hunder, enn det er å ha de nært sitt hjerte. Jeg har lenge hatt en spesiell dragning mot staffordshire bull terrier og jobbet med mange opp igjennom. Det er noe helt spesielt med dem og jeg liker så godt hvordan de er innvendig og lærer oss om energi. De ser robuste ut utvendig men er myke hunder når de blir møtt med den respekten de fortjener.

Jeg ba alle gode hjelpere i denne prosessen om bistand, og sjelen om å føre meg dit jeg skulle. En dag dukket det opp en annonse på Finn og hjertet mitt brant og trakk meg i den retning.

Etter et møte og litt frem og tilbake ender han opp hos meg i første omgang i pass/trening og jeg skjønner fra første stund at han er her for å bistå meg på et dypere nivå. Jeg får spørsmål om å overta han og jeg kjente at det var riktig. I det jeg tar dette valget starter lærdommen. Hans tilstedeværelse trigget en gammel hendelse i meg som jeg ikke hadde gitt slipp på. Det handlet om en hund mange år tilbake som jeg ønsket å hjelpe, men som endte på en lei måte. Noe jeg ikke hadde tilgitt meg selv for. Jeg knakk sammen på gulvet og hunden jeg skulle overta som jeg kalte Trust, for det kom til meg at han representerte nettopp dette, kommer mot meg helt rolig og jeg forstår at det er hans sjel som har kommet inn i mitt liv igjen for å bistå meg med å gi slipp. Jeg gråter og holder rundt han. Han bare er der og gir kjærlighet mens jeg jobber meg gjennom følelsene og velger å tilgi meg selv. I det jeg tar det valget, reiser han seg opp og går og legger seg i sengen sin.

Vi reiste opp på fjellet noen dager for nyte naturen og for å nære og fylle på. Det var så gøy å se hvor mye han hadde lært på denne tiden vi hadde og han begynte å få en forståelse av hva jeg forventet av han i de forskjellige situasjonene. Plutselig står vi på toppen av fjellet og jeg snakker ofte med hundene mine uten lyd, telepatisk, jeg sier navnet til Bea og i stede for Trust som jeg hadde kalt han fra dag en uten å tvile et sekund, kom hans opprinnelig navn. Jeg stoppet opp og stilte spørsmålet hva betyr det?

Det ble helt stille innvendig, og min sjel svarer at det er ikke hos oss han skal være.

Jeg ble skikkelig satt ut, men jeg kjente at alt var som det skulle. Når jeg kom ned fra fjellet kom det til meg at jeg hadde glemt å spørre sjelen hans før jeg tok valget, om han skulle bo hos oss.

Når alt dette fikk synke inn så jeg et større bilde med lærdommen. Det handler om å være ærlig med hvilken energi man har seg nært og det er ikke alle energier som passer alle. Sånn er det i menneske verden også, Med venner og kjæreste. Det å velge sin omkrets med individer som får frem den beste energien i oss. Som man kan være alle sine farger med. For vi blir en del av de energier vi tilbringer mye tid med, og de blir en del av oss. Jeg var ikke ærlig med meg selv den gangen med den hunden fordi hodet fikk styre. Nå fikk jeg mulighet til å forløse det gamle og handle etter hjerte.

Jeg sitter igjen med en enorm takknemlighet all lærdom denne sjelen har gitt meg og er ydmyk for deres oppgaver her på jorda. Jeg var fullt og helt tro mot meg selv og egne verdier og fikk gitt tilbake i kjærlighet denne gangen🙏🏻❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s