Uncategorized

Blokkert energi over tid påvirker kroppen.

Da jeg var 19 år og fikk anbefalt på det sterkeste å starte på medisiner for å holde ‘sykdommen’ stabil. Les de ordene igjen, holde ‘sykdommen’ stabil. Det er nettopp det det gjør, det holder deg stabil på stedet hvil. Sittende fast i et vakuum. Nok om det, det var ikke det dette innlegget skulle handle om i dag.

Jeg husker legen sa at en vanlig bivirkning på den ene medisinen de ville jeg skulle ta var lavt stoffskifte. Dette var helt vanlig sa han, når dette oppstod var det bare å starte på medisiner for lavt stoffskifte. Ikke uventet skjedde dette, men tidligere enn forventet.

Kroppen vår består av syv energi punkter og i halsen sitter et, den handler blant annet om å snakke vår sannhet, være ærlig med oss selv. Sett i ettertid var jeg i et vendepunkt i livet, jeg kunne velge en vei der jeg sa fra meg mitt eieransvar over kropp og sinn eller jeg kunne lytte til den indre kraften og gå en helt ny vei og snakke min sannhet og starte healingen.

Jeg valgte ubevisst å si fra meg eieransvaret å startet den lange reisen i offentlige psykiatrien og medisin marerittet. Noe jeg er takknemlig for i dag fordi det har gitt meg innsikt, lærdommer og en styrke som er unik og som er viktig for den tiden som kommer, hvor endringer er i ferd med å skje, og som jeg vil være en del av på grunn av min erfaring.

Jeg sluttet på medisiner og fulgte opp nøye med blodprøver fordi jeg kjente hele veien at jeg ønsket å dokumentere overfor meg selv, hva som var reelt. Jeg var opptatt av å ta eieransvar over eget liv og sette meg inn i prøver og resultater, det å stole blindt på andre var over.

Stoffskifte prøvene viste fortsatt lavt stoffskifte. Så valgte jeg å snakke min sannhet, møte min største frykt, dele med de nærmeste hva jeg hadde blitt utsatt for som barn. Jeg kunne kjenne at noe skjedde i halsen. Det tok ikke mange dager så hovnet halsen min opp til det dobbelte, med kuler rundt omkring. Det var da healing prosessen min kunne starte.

Bilde tatt fra denne tiden.

Dette pågikk ca en mnd. Når det hadde roet seg reiste jeg til legen for å ta nye prøver, stoffskiftet var stabilisert.

Blokkert energi i kroppen kan utvikle seg til sykdommer. Når vi velger ubevisst eller bevisst å ikke være tro mot oss selv, ja så går det utover oss selv. Det å være bevisst på sin egen energi kropp er en enorm gave og gir oss en mye større forståelse av at vi har evnen til å skape vondter eller rette opp i mye selv ved å ta eieransvar og lytte innover. Det er som en innebygd GPS hvor alle energi systemene har hvert sitt formål. Smerter som ikke kan forklares på noen måte har en oppgave, en informasjon om å lytte til det den ønsker å formidle. Når vi forstår lærdommen så slipper det taket.

Jeg har mange historier om nettopp dette temaet for gjennom min healing og transformasjons prosess, så reagerte kroppen veldig. Alt ga slipp og det var til tider smertefullt også fysisk, men som har gitt enorm verdi.

Da jeg startet å åpne hjertet mitt og begynte å la pusten fylle hele kroppen, reagerte hele lymfesystemet og immunforsvaret. Jeg hadde kuler på hele overkroppen og legen mente jeg hadde knekt ribben. For det å puste med brystet er noe jeg aldri hadde gjort, jeg hadde lært å fylle litt luft i magen men ikke gjennom hele kroppen, så når jeg startet med medisinsk yoga og begynte å utvide pusten så trengte kroppen tid på å være med på endringene. Det var vondt men så verdt det.

Energi nivået eller chakra systemet som det blir kalt i yoga og i mange andre sammenhenger, er nivået mellom kropp og sjel. Kontakten med vår sjel avhenger av flyt i energisystemet, at vi tar valg i egenkjærlighet.

Alt henger sammen og noen ganger må de endringene vi gjør oppleves med et brak og riste i kjernen av vår egen sannhet for å skape en ny sannhet, vår helt egen sannhet.

Vi er så mye mer enn mange tror!

Varm hilsen, Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s