Uncategorized

Hundenes dypere oppgaver her på jorda.

For meg er det å være i kontakt med hund en spirituell opplevelse. Hver hund jeg har møtt og hatt selv har lært meg enormt mye både om meg selv og om hund som art. Det å være åpen og ærlig i kontakt med dyr som bærer den guddommelig kraften i renere forstand enn mennesker fordi de er fri fra egoet, er en stor gave om vi velger å samspille.

Jeg kjenner her jeg sitter på fjellet ved havet med solen på vei ned, at jeg er så utrolig takknemlig og ydmyk for de oppgaver de påtar seg for oss mennesker. Ikke alle velger å åpne opp å lære mer om seg selv i møte med hunder, men allikevel velger hundene å elske menneskene sine ubetinget. Noen er mer åpne å lærer dypere lærdommer mens andre kanskje ikke er helt klare for å søke innover i seg selv.

Dette gjenspeiler seg i trening og kursene jeg holder, for det å være bevisst egen energi handler om selvutvikling. Det å være helt ærlig med oss selv er den største oppgaven vi har i møte med dyr.

Hundene er levende individer og fortjener på lik linje som barn å få tryggheten til å være seg selv. Ved at vi som voksne rettleder og veileder de til å stå trygt i sin kraft. Derfor er det å lede fra hjerte og ikke fra hode den aller viktigste oppgaven, for da SER vi individet forbi oss selv.

Det å ha hund handler om å gi, gi av seg selv det hunden trenger. Derfor er det så viktig at vi er bevisst vår egen energi. For når vi er ærlige med oss selv kjenner vi om energiene vi omgir oss med og har nært i livet er de rette for oss, eller om tiden er inne for å sette hverandre fri. Ikke alle har energi som passer hverandre over tid. Vi har mye å lære av hverandre, men ikke alle skal bli. Noen ganger innebærer et valg flere valg.

Å det er en stor gave det å🌟

Hvordan blir vi kjent med vår egen energi? Vi prøver og feiler, lever og utvikler oss, når vi er åpne for å lære så blir vi mer og mer kjent med oss selv, også på et dypere plan.

Vi er heldige vi mennesker som har mulighet til å oppleve hundenes rene kjærlighet og intensjoner. Alt vi trenger å gjøre er å være oss selv, selv når vi velger å være noe annet blir vi allikevel akseptert fordi de ser forbi handlingene og den vi er i våre hjerter, noen hunder speiler handlingen med handling, andre velger en annen måte å respondere på.

Mens de venter i tålmodighet til vi finner mot til å være oss selv.

💖 Ubetinget kjærlighet 💖

Hundene velger ikke selv hvor de skal bo, men på et dypere plan så har alt en mening.

Vi kan velge å være ydmyke i møte med hunden, åpne hjertet vårt og spørre om de ønsker å være hos oss. Gi slipp på frykten og ha tillit til svaret. Å vit at det er alltid kjærlighet i svaret, vår evne til å tolke kommer an på sinnets tilstand.

Det er alltid et større bilde med alt!!!

Det er helt umulig for en hund å leve opp til forventingene til mennesker om forventningene kommer fra hodet. Fra hjerte aksepterer vi individene som de er å hjelper de til å nå sitt fulle potensiale i en verden hvor presset er stort.

Vi må begynne å leve mer fra hjerte og mindre fra hodet, for oss selv, neste generasjoner, Moderjord og Universet.

For en jord der egoet regjerer har vi prøvd i alt for lang tid, nå er tiden inne for å skifte retting.

Alle handlinger gjort i kjærlighet løfter den kollektive frekvensen, selv de ‘små’ tingene.

Vi gjør en forskjell❤️ Vi er endringen❤️

Hjerte hilsen fra Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s