Uncategorized

Sjelen som kom igjen for å bistå med healing.

I dag skal jeg ta dere med på en reise inn i en dypere dimensjon, gjennom intellektet og ned i hjerte.

Jeg og min hund Bea ligger på yoga matten i hagen og jeg kjenner at jeg ‘reiser’ innover i meg selv. Når dette skjer så vet jeg at det ligger noe der jeg skal ‘se’ nærmere på fra et nøytralt ståsted i meg selv med et stille sinn.

Å hele opplevelsen foregår på en måte som gjør at jeg ser hvordan ting henger sammen.

Jeg blir tatt tilbake til min første hund som reiste hjem så alt for tidlig, å får innsikt i at sjelen til min første hund og min nåværende hund er den samme. Jeg blir tatt til en hendelse når jeg skulle hente Bea i Danmark, jeg hadde ikke møtt henne, men hadde mye kontakt med oppdretter da jeg var med i prossesen fra valpene var påtenkt. Vi sitter rundt bordet å hører bjeffing fra der hundene var, og oppdretter sier at det var en uting hun hadde hatt hele veien med bjeffing når menneske ble ut av synet.

Noe som egentlig er litt uvanlig da separasjons angst ofte oppstår når valpen blir tatt vekk fra flokken sin, å ved at vi er ubevisst på hvordan skape trygge rammer i alene situasjon.

Men hun hadde hatt det med seg fra start og mens hun var sammen med flokken sin. Når hun bjeffet skjedde det noe i meg og dette var veldig gjenkjennbart et dypere sted i meg.

Denne utfordringen hadde jeg nettopp med min første hund Dennis og dette var noe jeg ikke klarte å løse eller få til bedre, fordi jeg ikke var klar for å jobbe så sterkt med meg selv den gang.

Så får jeg se bilder av hvor prolapsen til min første hund var på kroppen og det er på samme sted som vi fant et funn på røntgen på Bea, når hun var ung.

Prolapsen var grunnen til at Dennis ble avlivet.

•Ved å ta regresjon eller life between life hypnotherapi, kan man få en dypere innsikt i hvordan sjelene bærer tidligere hendelser i DNA. Ved å reise tilbake kan vi heale uforløste hendelser.•

Jeg har de senere årene hatt dyp sorg og vansker med å akseptere at jeg valgte som jeg valgte den gangen.

For nå vet jeg bedre og mer om hvilke muligheter som finnes, og evnen dyrene har til å heale kropp hvis vi er forsiktig med å tukle for mye.

Mens jeg ligger på matten med Bea inntil meg, gråter for alt kommer opp igjen, sorgen, frustrasjonen og smerten i meg. Så spør jeg sjelen til Bea om den kan tilgi meg? Sjelen svarer: Det er ikke min tilgivelse du trenger. Det er din egen. Jeg er her for å bistå deg med healing.

Jeg gråter og aksepterer det sjelen formidler.

Jeg reiser tilbake til da jeg kom ut fra veterinæren, jeg finner meg selv knelende på grusen av sorg. Jeg går bort løfter kroppen opp å sier mens jeg ser dypt inn i mine egne øyne, JEG TILGIR DEG!!!

Holder rundt kroppen min mens et sterkt lys stråler ubetinget kjærlighet, det varmer og jeg kjenner en sterk og ubeskrivelig følelse.

Jeg åpner øynene å ser rett inn i øynene til Bea som er identiske med Dennis sine øyne, kysser henne og takker henne for at hun er her hos meg🙏🏻❤️

Jeg sitter igjen med en dypere forståelse i meg som menneske, fylt med kjærlighet❤️

Alle hendelser i livet om de er vonde eller gode er med på å gjøre oss til den vi er. Når vi velger å forløse det uforløste så blir energien vår renere og tilstedeværelsen sterkere, og vi sitter igjen med lærdom og innsikt i noe som det ikke er mulig å lese seg til. Leve livet gjennom hjerte frekvens❤️

Hjertelig hilsen Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s