Uncategorized

Mennesker trenger å bli sett, ikke få piller på resept.

Medisiner er ikke veien å gå i psykiatrien, eller når det gjelder mental helse.

Mennesker trenger å bli sett, ikke få piller på resept.

Medisiner bryter kontakten mellom kropp og sjel, som igjen skaper en indre konflikt. Det er meningen at vi skal være hele i oss selv, ikke delt.

Mennesker trenger å forløse vonde, vanskelige tanker som blir til følelser og tar over handlinger.

Mennesker trenger å forstå at vi tar inn energi fra omgivelsene våre. Negative energier setter seg dypest og er vonde å kjenne på, hvis vi ikke forstår at det ikke er vårt eget.

Vi kan lære oss å skille energi, og egenkjærligheten beskytter for utenforstående energi.

Negative følelser er ikke farlig. Ved å få en intellektuell forståelse av hvordan sinnet fungere og at egoet vårt blir utviklet som en form for beskyttelse for omgivelsene og skjuler den vi dypest sett er. Når vi blir sittende fast i egoet så er det lett å glemme og kjenne etter hvem vi egentlig er. I egoet vårt ligger det en enorm informasjons pakke, som vil bistå oss underveis når vi har tatt valget med å ta veien fra hode til hjerte. Når vi blir bevisst tankene så blir det også tydeligere for oss, hva som er hvems. For den indre dialogen formes av hvordan vi blir snakket til av de nærmeste. Alt vi har lært frem til vi er 12 år fra omgivelsene og oss selv, vil påvirke handlingene våres helt til vi begynner å møte disse mønstrene. Se etter , gir det vekst eller er det begrensende? Veksten kommer fra hjerte, begrensinger kommer fra egoet. Egoet sin jobb er å beskytte for farer. Utfordringen er bare det at det å leve er ingen fare, når vi kun eksisterer med en indre tanke om at livet er farlig, så sender det igjen signaler til nervesystemet og både hode og kropp er under stress og i alarm beredskap. For noen, meg selv inkludert var det en lang prosess å omstille nervesystemet og møte alle triggerne i kjærlighet til meg selv. For det er nemlig denne egenkjærlighet som er så utrolig nødvendig for å kunne leve et rikt liv, ja til og med et liv man drømmer om. For når vi følger hjerte så går vi nettopp i den retting hvor lidenskap er. Lidenskapen i livet og kjærligheten vi skaper til oss selv ved å ta steg for steg holder oss mens vi bygger tillit til egen reise. Det er tøft, det er til tider smertefullt men det er ingen ting jeg noen gang har erfart som gir så mye igjen på den andre siden som å møte sitt eget mørke, akseptere det som en del av seg selv, for så å åpne opp for den man Er. For vi alle innebærer både lys og mørke. Vi har valg, valg om å rømme ifra, ikke anerkjenne at vi innebærer mindre flatterende sider, eller til tider ganske dystre tanker. Men vet du hva da du ble født var du helt ren, da var du den du dypest sett er. Mange av de sidene blir med oss videre, men mange sider som egentlig ikke er vårt blir også med videre. Visste du at frem til vi er 8 år så lever vi i noe som kalles meditasjons bevissthet? Da observerer vi omgivelsene våre, lærer av alle handlinger som blir gjort rundt oss. For ordene er ikke så viktig frem til dette, (utenom at det utvikler hjernen fordi vi lærer noe nytt)det er energien bak som er av betydning. Så har du hatt en skikkelig dritt dag eller er forbannet, uten å ha gitt slipp før du velger å snakke til barnet ditt. Selvom du kanskje velger helt OK ord så er det energien bak, barnet oppfatter. Skjer dette gjentatte ganger kan det oppfattes som verbale overgrep, som det blir kalt.

Det er ikke opp til den som kaster energien sin på en annen som bestemmer hvordan det oppfattes, det er nemlig mottager. Det er mottager som føler på hele kroppen hvordan det oppleves. Barnet som opplever dette gjentatte ganger fra omgivelsene sine, adopterer da denne stemmen og det blir en del av den indre dialogen. Barn er gode på å skjule hva dette gjør med dem i frykt for å bli avvist.

Ingen fortjener å vokse opp på denne måten, men de fleste har nok opplevd dette i mindre eller større grad. Det som jeg brenner for av hele mitt hjerte, (for jeg har funnet lidenskap i tidligere opplevelser, lærdom og ressurser) er å formidle at alle har mulighet til å bryte den sirkelen ved å begynne å søke innover i seg selv. Dette mønstret som har gått igjen i familien i mange generasjoner, kan du være med på å bryte. Du kan være med på å gjøre verden et bedre sted, ved å starte med deg selv. Fordi du og dine omgivelser fortjener å leve et godt liv.

Noen ord fra mitt hjerte til ditt hjerte denne kraftfulle fullmåne dagen.

Hjerte hilsen fra Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s