Uncategorized

Se gaven i frykten!

Jeg sitter nå i bilen etter en lengre jogge tur i nydelige og rolige omgivelser i de dypeste skoger.

Det er noe med å bevege kroppen, rense energien da kommer den indre kraften tydeligere igjennom og innsikter daler ned.

Energi i bevegelse🙏🏻

Jeg er så enormt takknemlig for å ha fått erfare frykt, dyp frykt i livet mitt. Ved å erfare det selv, møte det, lære av det. Har gitt meg en enorm trygghet og erfaring som jeg nå kan bistå andre med å møte i seg selv. Fra mitt perspektiv handler angst og diagnoser om ubearbeidede traumer og følelser som ligger der, å kommer til overflaten fordi det ønsker at vi skal se nærmere på det. Når vi begynner å møte det isteden for å flykte, det er da vi kan få kjenne verdien og styrken vi bærer i oss. Det er en grunn til at angst er vondt å være i, den trener oss mentalt til vi kommer til det punktet at vi ikke orker mer, og finner andre veier å gå. Nemlig å begynne å møte det som smerter. Det handler om ressurser.

Jeg kunne aldri ha bistått andre å stå så stødig i møte med mennesker som erfarer frykt, dyp frykt hadde ikke jeg omfavnet mitt eget mørke.

Jeg har erfart mange behandlere som har møtt frykt med frykt og det skaper mer beskyttelse. Psykiatrien i Norge er nødt til å begynne å se og endre på behandlings metoder om de ønsker å hjelpe mennesker.

Heldigvis fikk jeg også erfare en coach og flere veiledere på min reise som møtte frykt med kjærlighet.

Frykten ble min læremester, for ved å møte den en gang, så oppnår man mestring og tillit til den videre reisen. For hver gang den blir møtt vær bevisst på hva som er annerledes denne gangen. For vi vokser som menneske i takt med utfordringer vi står i, å møter det som kommer med en fornyet kraft. Det er ikke meningen at denne reisen skal være lett, for hadde det vært lett hadde vi ikke sittet igjen med den enorme kunnskapen som ingen skole i verden kan gi, og muligheten for å kunne bistå andre med en kraft som kommer fra et dypere sted, nemlig sjelen.

Når vi lærer fra et dypere sted i oss selv, gir det evnen til å være det vi lærer. Vi lever det, det er ikke kun en intellektuell forståelse, men vi er det vi har lært.

Når vi møter frykt og kjenner det river i kjernen, det er når vi møter det i kjærlighet til oss selv vi øker frekvensen. Det gir oss utvidet bevissthet.

Frykt kommer i mange former og fasonger. Det er ikke noe galt med oss, frykt er en beskyttelse for å overleve. Og utløses hos veldig mange alt for ofte hvis det ligger hendelser fra tidligere, den er vell integrert i nervesystemet. Helt til vi healer tidligere opplevelser, da omprogrammerer vi nervesystemet.

Så til alle der ute som tenker at frykt er fienden, kanskje er tiden inne for å stille seg spørsmålet, hva er det den skal lære meg?

Den største gaven jeg har gitt meg selv er å møte angst og frykt i egenkjærlighet🙏🏻❤️

Varm hilsen fra Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s