Uncategorized

Bli bevisst det ubevisste!

I dag har jeg lyst til å dele en mer personlig side av min reise. Fordi jeg ser verdien av å dele mine erfaringer.

En konsekvens av hendelser i barndommen gjorde at det var vanskelig for meg med fysisk kontakt. Fordi jeg valgte i så lang tid å undertrykke hendelsene, undertrykte jeg også hvordan jeg responderte i fysisk kontakt med andre. Det kunne være alt fra en klem til en hånd som plutselig kom inntil kroppen min. Når det kom til relasjoner, var jeg så redd for å ikke bli akseptert at jeg valgte i lang tid å overkjøre egne grenser for å møte den andre personen med det jeg trodde de ønsket. Det gjorde naturligvis at jeg mistet meg selv enda mer i forhold.

Jeg videreførte mønsteret som dannet seg i mitt unge sinn som barn uten evne til å forstå hva jeg hadde blitt utsatt for. Til alle menn jeg møtte. I stede for å være ærlig med meg selv valgte jeg å skyve det enda lengre unna. Det var vondt å innrømme overfor meg selv at fysisk kontakt var en trigger for vonde opplevelser. En ubevisst tanke som jeg ble bevisst på var « Hva er det han forventer av meg? Og er jeg i stand til å gi han det han forventer av meg?»

Tiden var inne, til å se nærmere på dette mønsteret.

De ubevisste tankene bar på enormt mye informasjon, og gjorde at jeg forstod at dette er ikke sundt for meg å bære på. Jeg fortjener å sette meg selv fri.

Jeg valgte å starte hos en Osteopat hos en ung mann som hjerte mitt førte meg til. Gjennom denne tiden fikk jeg mulighet til å dykke dypere i dette mønsteret, gi slipp på det vonde og lære en ny måte å håndtere fysisk kontakt med full tilstedeværelse. For det har jeg nemlig valgt tidligere, hvis det ble for ubehagelig valgte jeg å ikke være tilstede i kroppen. Jeg er så takknemlig for at det var akkurat han jeg samarbeidet med i denne prosessen. Han ga meg akkurat det jeg trengte.

Når jeg nå var på tur i USA, ble jeg testet på nettopp dette. Å jeg kan med glede si at jeg besto testen med aksept og kjærlighet til meg selv!!! Ved å sette grenser og være tilstede i kroppen.

Det ble så tydelig for meg viktigheten av å bli testet for å se og kjenne endringen, og for å kunne hedre egen innsats.

Det gir meg en følelse av å få livet i gave på nytt, et nytt kapittel på det personlige plan. Nærhet og fysisk kontakt ikke kun i forhold men blant mennesker er så vakkert og så viktig til riktig tid.

Dessverre er det sånn at det jeg har opplevd i barndommen, er det mange mennesker som har opplevd. Mitt håp ved å dele er å gi inspirasjon til andre sånn at de kan se at vi har enorm kapasitet langt forbi vårt eget sinn. Vårt hjerte, vår sjel innehar den styrken vi trenger. Alle mønstre kan brytes og drømmer kan oppfylles. Ved å møte seg selv med egenkjærlighet og praktisere det i livet og gjennom valg man tar. Et steg av gangen.

Gjennom min reise, alt jeg har opplevd har jeg funnet lidenskapen og min livsoppgave.

For å kunne bistå andre på et dypere plan må jeg ha erfaring og visdom. Visdommen kommer som en gave når utfordrende oppgaver er gjennomført. Frekvensen heves og vi ser klarere.

Takk for at du tok deg tid til å lese dette innlegget🙏🏻

Varm hilsen Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s