Uncategorized

Ubetinget kjærlighet❤️

Da er jeg tilbake på norsk jord etter en fantastisk tur. Alt fløyt hele veien, og jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg har opplevd.

Nå som jeg er tilbake føles det litt som å ha nødlandet og jeg er litt lost. Jeg gjenkjenner følelsen og vet hva jeg må gjøre for å finne tilbake til gleden over hverdagen.

Mens jeg har vært borte har min hund Bea vært hos mine foreldre. Og i dag hadde jeg lyst til å skrive litt om hvordan vår energi påvirker omgivelsene, med bakgrunn i egen opplevelse.

Både jeg og Bea er veldig sensitive, det vil si at vi begge tar inn mye fra omgivelsene. Dette er ressurser vi begge har, men det krever at jeg som hennes leder er tilstede og tar eieransvar over egen energi. Sånn at jeg kan lede henne på en trygg og kjærlighetsfull måte. Sensitive hunder krever mer trygghet fra føreren sin enn hunder som er midt i flokk, eller fremst i flokk.

For meg personlig var det i starten utfordrende å skulle la hun være hos mine foreldre, da de har lite hundeerfaring. Kun passet mine hunder opp igjennom i kortere perioder. Og min pappa som har fulgt med på Cesar Milan , Hundeviskeren i noen år. Ut av det kan man få en intellektuell forståelse men erfaringen uteblir.

Jeg spurte flere mennesker med erfaring men ingen hadde mulighet denne gangen. Så jeg forstod at her er det noe jeg skal lære, for jeg har tillit til at alt skjer av en grunn større en jeg kan forstå i øyeblikket. Før jeg dro omfavnet jeg at hun skulle være der, ga slipp på mine følelser og fant fred i meg selv. Mens jeg har vært borte har jeg ikke hatt noe fokus på henne, når jeg har snakket om henne har jeg ikke gått inn i følelsen å holdt på hennes energi.

Jeg elsker den hunden av hele mitt hjerte, og jeg fikk nå muligheten til å praktisere ubetinget kjærlighet. Jeg elsker henne og derfor ønsker jeg at hun skal være fri.

Når jeg kom for å hente henne merket jeg med en gang hvordan hun hadde funnet roen. De forteller hvor lett og annerledes det var denne gangen, de ble et team allerede første dagen. Min mamma sier til meg» den samtalen du har hatt med henne før du dro, det har virkelig fungert.»

Akkurat i dette tilfellet var det faktisk samtalen jeg hadde med meg selv som gjorde dette mulig, fordi det var jeg som trengte å lære dette. Bea kan det å elske ubetinget. Det er dyrenes natur.

Min kjære læremester Bea har vist meg styrken og friheten det gir å elske ubetinget.

For en gave🙏🏻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s