Uncategorized

Takknemlig🙏🏻

Jeg ligger på stranden og prøver å fordøye alt jeg har opplevd på denne reisen. Det er nest siste dagen før hjemreise og 6 dager på Dog Psykology senter er fullført. Det har vært en helt fantastisk opplevelse og veldig spesielt å manifestere en drøm. For meg personlig var disse dagene på ranchen en feiring av livet og hvor langt jeg har kommet i meg selv. Jeg var nervøs på forhånd for å skulle demonstrere på scenen foran alle menneskene, jeg har fortalt meg selv i lang tid at jeg ikke kan snakke engelsk. Men jeg fikk erfare på denne reisen at ved å leve fra hjerte er alt mulig, egenkjærligheten vernet om meg og jeg fikk evnen til å stå trygt i meg selv. Selvom det var utfordrende, så nøyt jeg å være i øyeblikket. Det går helt naturlig å snakke engelsk rett fra hjerte, but when the brain takes over, the challenge starts. For meg er dette en fin metafor for livet generelt.

Det mest utfordrende øyeblikket var for meg når vi skulle ta bilde med Cesar og hele teamet hans stod bak.

Jeg fortalte Cesar at dette er utfordrende for meg, og han svarer med why? With that blue eyes? Vi lo litt og vipps var bildene tatt. For meg er det litt festlig, jeg har reist til den andre kanten av verden alene, vi har gått tur med Cesar sin flokk, alene med han. Vi har trent med forskjellige hunder som har blitt reddet fra hjem og har utfordrende adferd flere ganger om dagen, vi har vært på scenen og demonstrert. Men allikevel for meg var det å ta bilder en barriere. Cesar leser energi godt å har en egen evne til å få andre til å slappe av. Denne opplevelsen ga meg større bevissthet rundt dette mønsteret som har kontrollert mine handlinger og jeg er nå klar for å bryte det og skape et nytt mønster som løfter.

Det jeg har opplevd utenom selve kurset, hvor jeg har latt sjelen vise vei, jeg har hatt fantastiske møter med mennesker, sjel til sjel møter, sett og opplevd nydelige steder, hvert møte har gitt meg innsikt og en større tillit til egne ressurser. For meg finnes det ikke tilfeldigheter, alt har en mening. Jeg gleder meg nå til å åpne opp for all lærdom og integrere.

Jeg er takknemlig for livet, opplevelsene og alt dette har gitt. Alt dette forsterker samspillet mellom kropp og sjel.

Hele denne opplevelsen har også gitt meg fornyet takknemlighet for det felleskapet jeg er en del av hjemme. Og den reisen jeg har hatt innover i meg selv i samspill med deres støtte. For vi er sterkere når vi gjør ting samlet, styrken av ubetinget kjærlighet er for meg magisk og har gitt de aller største gavene jeg noen gang kunne ønske meg, nemlig å leve Mitt liv!

1 tanke om “Takknemlig🙏🏻”

  1. Høres ut som en fantastisk tur, Line! Nyt den siste tiden og god tur hjem 💞♥️gleder meg til å høre om ture din🌼🌠

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s