Personlig veiledning

Vi har evnen til å sette hverandre fri!

I dag har jeg lyst til å skrive litt om energi og energi bånd til personer eller hendelser. Når vi ikke er ferdig med en situasjon eller person i livet så ligger en del av vår energi igjen der, og tapper oss. Dette er noe mange er ubevisst, og det som kan skje er at vi undertrykker følelser. Når vi undertrykker følelser, tar følelsene kontroll over oss og styrer handlingene vi gjør. Følelser er styrt av sinnet vårt og kommer etter en tanke. Følelser er en gave til oss for å bli bedre kjent med oss selv. Følelser er fantastisk når vi møter følelsene med tålmodighet og kjærlighet. Vi er ikke følelsene våre, vi er så mye mer. Men når vi undertrykker de, så styrer de store deler av livet ubevisst. Når vi omfavner de vonde følelsene så vell som de gode så oppnår vi en større forståelse i oss selv og får evnen til å være i balanse. Som en enhet og ikke separer oss i form av det vonde og det gode, lyset og mørket. For vi har alle både lys og mørket i oss. Men når vi frykter vårt eget mørke eller lyset så separerer vi helheten i oss selv.

Jeg fryktet lenge begge deler og satt fast i et vakuum midt i mellom. Jeg har brukt mesteparten av livet i mørket men vært i en konstant konflikt inni meg selv. For jeg ønsket ikke å være der jeg var men fryktet endringer, så jeg holdt meg selv nede for det var det eneste jeg visste om og det føltes på en måte trygt. Uten å forstå at det skadet meg mer å ikke være hele meg.

Jeg satt fast i energien av tidligere hendelser og personer som ikke hadde gjort meg godt. Jeg klarte ikke å skille hva som var mitt og hva som var andre sitt. Overgriperen sin stemme var en del av min indre dialog, den hadde jeg adoptert uten å være bevisst å trodde det var min indre stemme.

Verbale overgrep trenger inn i sinnet og er vell så alvorlig som fysiske overgrep. Det gir en følelsen at noen andre har makten over ditt liv. De holder deg nede, for å nære seg selv. Noen ganger bevisst og dessverre i alt for mange tilfeller ubevisst. Dette er dessverre noe som i mange tilfeller har gått igjen i generasjoner. I forskjellige former, og er en konsekvens av å ikke heale egne traumer og vonde opplevelser.

Heldigvis har ingen andre personer eller situasjoner makt over andre når vi gir slipp på frykten, og når vi er klare kan vi frigjøre oss. Vi som har opplevd en eller annen form for overgrep har makten til å sørge for at det stopper med oss. Vi lever i oppvåknings tid, den kollektive bevisstheten har økt. Vi besitter uendelige muligheter.

Ved å ta et steg av gangen. Begynne reisen innover i oss selv og hente de ressurser vi trenger for å kunne rense energi og få kontakt med den indre kraften, sjelen. Vi kan sette oss selv fri ved å akseptere, gi slipp og tilgi. Heale sårene.

For en tid tilbake møtte jeg en mann jeg tidligere hadde vært sammen med og som betydde enormt mye for meg. Det lå fortsatt noe uoppgjort der og følelsene blusset opp igjen. På den tiden vi var kjærester for en del år siden var det utfordrende tider for meg og det bar relasjonen preg på. Når vi møttes igjen nå blusset alle de vonde følelsene og de gode følelsene opp igjen. Jeg fikk mulighet til å jobbe meg gjennom alle disse følelsene og gi slipp på alt som ikke lenger passet meg. Det var som å kjøre igjennom en kjapp reprise men jeg hadde nå evnen til å observere å møte alt med hjerte. Når alt det gamle var forløst ble det tydelig for meg at å tilbringe resten av livet mitt med denne mannen var ikke det hjerte mitt ønsket. Å jeg fikk muligheten til å sette oss begge fri. Både i det fysiske men også energimessig. Sånn at begge kan få det livet vi ønsker på hver vår kant. For meg var dette en enorm gave og jeg er så takknemlig for at jeg fikk muligheten til å se alt i nytt lys. Ta eieransvar for mine følelser og sette oss fri.

Mens jeg sitter å skriver blir jeg fylt med takknemlighet for jeg besitter muligheter jeg en gang kun drømte om, nettopp på grunn av alt jeg har vært igjennom og lært på veien. Det å kunne bistå andre på et dypere plan sånn at de kan ta i bruk sin indre styrke. Det var ikke helt sånn jeg så det for meg. Men det er takket være alt jeg har opplevd og tiden jeg har investert i meg selv for å kunne bli hel som gjør at jeg i dag kan leve det, manifestere drømmene mine, leve ut lidenskap og møte mitt kall i tiden som kommer🙏🏻

Hva brenner ditt hjerte for?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s