Personlig veiledning

Hva skal til for at du lever det livet som er ment for deg?

Svarene på dette er selvfølgelig ikke noe jeg vet. Men du selv besitter svar på akkurat det du trenger i din sjel, for å gjøre de endringene du trenger eller ønsker. Vi har alle forskjellige ressurser og forskjellige måter å lære og gjøre på. Vi skal også lære dypere lærdommer som er helt unike for hver og en av oss.
Men det er grep vi kan handle på. Har du noen gang opplevd å kjenne at det er noe med en aktivitet eller et innlegg, eller kanskje noe noen sa som har rørt noe ved deg, hvor du kjenner at her ligger det noe du trekkes mot? Har du lenge kjent at du ønsker å gjøre en ting? Ved å handle på det vi har dragning mot vil det åpnes en dør og vipps så har man tatt første steg. For det er ikke sånn at Alt plutselig faller på plass også er alt enkelt, det er ikke sånn livet fungerer. Men ved å handle på den rettning hjertet fører oss lager vi nye erfaringer og tilliten til oss selv forsterkes. Vi blir flinkere til å lytte og flinkere til å handle for vi vet at her ligger det noe som gir oss vekst. Vi bruker kortere tid på å møte utfordringer i livet, for den indre smerten avhenger av hvordan vi møter oss selv i situasjoner som oppstår. Dybden av smerten avhenger av hvor mange lag som ligger av uforløste følelser. Ved å lytte til hjertet vokser egenkjærlighet og vi har mer kjærlighet å gi til omgivelsene våre. Man blir flinkere til å ta valg i egenkjærlighet. Vi får renere og renere kontakt med sjelen etterhvert som vi forløser begrensinger, og samspillet mellom kropp og sjel forsterkes, og bevisstheten øker. Vi får evnen til å møte situasjoner som de er, uten mange lag med gamle mønstre som kontrollerer oss. For meg om min reise har det vært helt avgjørende å få bistand av mennesker som har inspirert meg og som vet hva det innebærer å gå dypere i seg selv. Ved å gå til en coach eller veileder som ser den kraft du bærer inni deg og som har som intensjon å få deg til å bære den kraften er enormt kraftfullt.
Kanskje er tiden inne for å få en dypere kontakt med deg selv?
Det finnes mange coacher, veiledere, terapeuter. Mitt råd er å la hjertet føre deg i den retting du kjenner er riktig men som du kanskje ikke forstår intellektuelt. Det er første steg mot å bygge tillit til egen reise.
God reise!

Varm hilsen fra LIne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s