Uncategorized

Velkommen til Hund og Harmoni

Etter mye jobb, frustrasjon og mestrings glede er nå nettsiden ferdig og klar til å deles. Det har vært en enorm lærerik prosess, og jeg har gjort ting jeg  trodde jeg ikke klarte. Bea min hund har ligget trofast ved min side gjennom hele prosessen. Det beste med det hele, er at det blir en forsterket glede over å skape noe man virkelig brenner for. Jeg har blitt mer bevisst på hvordan jeg selv jobber. Ved å skape egen nettside  så blir det mer samspill mellom hvordan jeg jobber og hva jeg sender ut, ut der i verden. Til de som ser verdien av min måte å jobbe på og som ønsker min bistand. Jeg er stolt, ydmyk og full av inspirasjon for veien videre. Det blir en spennende reise og jeg gleder meg til å se hvilken retning Hund og Harmoni tar meg. Jeg gleder meg til å møte nettopp deg!

Varm hilsen fra Line

4 tanker om “Velkommen til Hund og Harmoni”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s